Design tijdschrift
Design tijdschrift
Organische Tafel

Lunartable

Organische Tafel De inspiratie voor het designstuk komt van Apollo Lunar Spider. Daarom komt er de naam Lunar table. De Lunar Spider is een symbool van menselijke techniek, innovaties en technologie. Apollo Spider heeft geen organische vormen. Het komt echter van biologische makers zoals menselijke bonen. Organisch design, gevolgd door innovaties en technologie, functionaliteit en ergonomie symboliseren drie belangrijke fundamenten van de architectuur en design. Daarom heeft de Lunar-tafel een structuur met drie poten.

Naam van het project : Lunartable, Naam van de ontwerper : Georgi Draganov, Naam van de cliënt : GD ArchiDesign.

Lunartable Organische Tafel

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.