Design tijdschrift
Design tijdschrift
Organische Tafel

Lunartable

Organische Tafel De inspiratie voor het designstuk komt van Apollo Lunar Spider. Daarom komt er de naam Lunar table. De Lunar Spider is een symbool van menselijke techniek, innovaties en technologie. Apollo Spider heeft geen organische vormen. Het komt echter van biologische makers zoals menselijke bonen. Organisch design, gevolgd door innovaties en technologie, functionaliteit en ergonomie symboliseren drie belangrijke fundamenten van de architectuur en design. Daarom heeft de Lunar-tafel een structuur met drie poten.

Naam van het project : Lunartable, Naam van de ontwerper : Georgi Draganov, Naam van de cli├źnt : GD ArchiDesign.

Lunartable Organische Tafel

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerplegende van de dag

Legendarische ontwerpers en hun bekroonde werken.

Design Legends zijn buitengewoon bekende ontwerpers die onze wereld een betere plek maken met hun goede ontwerpen. Ontdek legendarische ontwerpers en hun innovatieve productontwerpen, originele kunstwerken, creatieve architectuur, uitstekende modeontwerpen en ontwerpstrategie├źn. Geniet en verken originele ontwerpen van bekroonde ontwerpers, kunstenaars, architecten, innovators en merken over de hele wereld. Laat u inspireren door creatieve ontwerpen.