Design tijdschrift
Design tijdschrift
Settopbox

T-Box2

Settopbox T-Box2 is een nieuw technisch apparaat om internet, multimedia en communicatie te integreren en thuisgebruikers gediversifieerde interactieve diensten aan te bieden, waaronder het afspelen van massale internetinhoud en HD-videogesprekken. Door STB aan te sluiten op tv in de familienetwerkomgeving, kan de gebruiker snel een gewone tv upgraden naar een smart-tv, waardoor gezinsgebruikers een uitstekende AV-entertainmentervaring krijgen.

Naam van het project : T-Box2, Naam van de ontwerper : Ke Zhang, Naam van de cliënt : Technicolor.

T-Box2 Settopbox

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.