Design tijdschrift
Design tijdschrift
Settopbox

T-Box2

Settopbox T-Box2 is een nieuw technisch apparaat om internet, multimedia en communicatie te integreren en thuisgebruikers gediversifieerde interactieve diensten aan te bieden, waaronder het afspelen van massale internetinhoud en HD-videogesprekken. Door STB aan te sluiten op tv in de familienetwerkomgeving, kan de gebruiker snel een gewone tv upgraden naar een smart-tv, waardoor gezinsgebruikers een uitstekende AV-entertainmentervaring krijgen.

Naam van het project : T-Box2, Naam van de ontwerper : Ke Zhang, Naam van de cli├źnt : Technicolor.

T-Box2 Settopbox

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerpteam van de dag

De beste ontwerpteams ter wereld.

Soms heb je een heel groot team van getalenteerde ontwerpers nodig om echt geweldige ontwerpen te bedenken. Elke dag beschikken we over een onderscheidend bekroond innovatief en creatief ontwerpteam. Verken en ontdek originele en creatieve architectuur, goed ontwerp, mode, grafisch ontwerp en ontwerpstrategieprojecten van ontwerpteams wereldwijd. Laat u inspireren door de originele werken van grootmeesterontwerpers.