Design tijdschrift
Design tijdschrift
Settopbox

T-Box2

Settopbox T-Box2 is een nieuw technisch apparaat om internet, multimedia en communicatie te integreren en thuisgebruikers gediversifieerde interactieve diensten aan te bieden, waaronder het afspelen van massale internetinhoud en HD-videogesprekken. Door STB aan te sluiten op tv in de familienetwerkomgeving, kan de gebruiker snel een gewone tv upgraden naar een smart-tv, waardoor gezinsgebruikers een uitstekende AV-entertainmentervaring krijgen.

Naam van het project : T-Box2, Naam van de ontwerper : Ke Zhang, Naam van de cli├źnt : Technicolor.

T-Box2 Settopbox

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerplegende van de dag

Legendarische ontwerpers en hun bekroonde werken.

Design Legends zijn buitengewoon bekende ontwerpers die onze wereld een betere plek maken met hun goede ontwerpen. Ontdek legendarische ontwerpers en hun innovatieve productontwerpen, originele kunstwerken, creatieve architectuur, uitstekende modeontwerpen en ontwerpstrategie├źn. Geniet en verken originele ontwerpen van bekroonde ontwerpers, kunstenaars, architecten, innovators en merken over de hele wereld. Laat u inspireren door creatieve ontwerpen.