Design tijdschrift
Design tijdschrift
Multifunctionele Bouwdoos

JIX

Multifunctionele Bouwdoos JIX is een bouwpakket gemaakt door de in New York gevestigde beeldend kunstenaar en productontwerper Patrick Martinez. Het bestaat uit kleine modulaire elementen die speciaal zijn ontworpen om standaard drinkrietjes met elkaar te verbinden, om zo een breed scala aan constructies te creëren. De JIX-connectoren worden geleverd in platte roosters die gemakkelijk uit elkaar klikken, elkaar kruisen en op hun plaats klikken. Met JIX kun je alles bouwen, van ambitieuze structuren op kamerformaat tot ingewikkelde sculpturen op tafelbladen, allemaal met JIX-connectoren en drinkrietjes.

Naam van het project : JIX, Naam van de ontwerper : Patrick Martinez, Naam van de cliënt : Blank Bubble.

JIX Multifunctionele Bouwdoos

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.