Design tijdschrift
Design tijdschrift
Multifunctionele Bouwdoos

JIX

Multifunctionele Bouwdoos JIX is een bouwpakket gemaakt door de in New York gevestigde beeldend kunstenaar en productontwerper Patrick Martinez. Het bestaat uit kleine modulaire elementen die speciaal zijn ontworpen om standaard drinkrietjes met elkaar te verbinden, om zo een breed scala aan constructies te creëren. De JIX-connectoren worden geleverd in platte roosters die gemakkelijk uit elkaar klikken, elkaar kruisen en op hun plaats klikken. Met JIX kun je alles bouwen, van ambitieuze structuren op kamerformaat tot ingewikkelde sculpturen op tafelbladen, allemaal met JIX-connectoren en drinkrietjes.

Naam van het project : JIX, Naam van de ontwerper : Patrick Martinez, Naam van de cliënt : Blank Bubble.

JIX Multifunctionele Bouwdoos

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerpteam van de dag

De beste ontwerpteams ter wereld.

Soms heb je een heel groot team van getalenteerde ontwerpers nodig om echt geweldige ontwerpen te bedenken. Elke dag beschikken we over een onderscheidend bekroond innovatief en creatief ontwerpteam. Verken en ontdek originele en creatieve architectuur, goed ontwerp, mode, grafisch ontwerp en ontwerpstrategieprojecten van ontwerpteams wereldwijd. Laat u inspireren door de originele werken van grootmeesterontwerpers.