Design tijdschrift
Design tijdschrift
Duurzame Fauteuil

X2Chair

Duurzame Fauteuil De golvende vormen en de materiaalkeuze versterken het innovatieve vermogen van deze stoel met duizend levens. X2Chair is het resultaat van een proces van experimenteel ontwerp dat volledig vertrouwt op de convertibiliteit van de producten. Ontworpen om multifunctioneel te zijn, volgt dit object een concept van totale aanpassing en is het de uitdrukking van een milieuvriendelijk ontwerp. Esthetische verfijning en milieuvriendelijkheid vinden een ontmoetingspunt dankzij een zorgvuldige functionele studie, gecombineerd met materiaalonderzoek en milieuvriendelijke constructiemethoden. Info: caporasodesign.it - lessmore.it

Naam van het project : X2Chair, Naam van de ontwerper : Giorgio Caporaso, Naam van de cli├źnt : Giorgio Caporaso Design.

X2Chair Duurzame Fauteuil

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerplegende van de dag

Legendarische ontwerpers en hun bekroonde werken.

Design Legends zijn buitengewoon bekende ontwerpers die onze wereld een betere plek maken met hun goede ontwerpen. Ontdek legendarische ontwerpers en hun innovatieve productontwerpen, originele kunstwerken, creatieve architectuur, uitstekende modeontwerpen en ontwerpstrategie├źn. Geniet en verken originele ontwerpen van bekroonde ontwerpers, kunstenaars, architecten, innovators en merken over de hele wereld. Laat u inspireren door creatieve ontwerpen.