Design tijdschrift
Design tijdschrift
Duurzame Fauteuil

X2Chair

Duurzame Fauteuil De golvende vormen en de materiaalkeuze versterken het innovatieve vermogen van deze stoel met duizend levens. X2Chair is het resultaat van een proces van experimenteel ontwerp dat volledig vertrouwt op de convertibiliteit van de producten. Ontworpen om multifunctioneel te zijn, volgt dit object een concept van totale aanpassing en is het de uitdrukking van een milieuvriendelijk ontwerp. Esthetische verfijning en milieuvriendelijkheid vinden een ontmoetingspunt dankzij een zorgvuldige functionele studie, gecombineerd met materiaalonderzoek en milieuvriendelijke constructiemethoden. Info: caporasodesign.it - lessmore.it

Naam van het project : X2Chair, Naam van de ontwerper : Giorgio Caporaso, Naam van de cliënt : Giorgio Caporaso Design.

X2Chair Duurzame Fauteuil

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerpteam van de dag

De beste ontwerpteams ter wereld.

Soms heb je een heel groot team van getalenteerde ontwerpers nodig om echt geweldige ontwerpen te bedenken. Elke dag beschikken we over een onderscheidend bekroond innovatief en creatief ontwerpteam. Verken en ontdek originele en creatieve architectuur, goed ontwerp, mode, grafisch ontwerp en ontwerpstrategieprojecten van ontwerpteams wereldwijd. Laat u inspireren door de originele werken van grootmeesterontwerpers.