Design tijdschrift
Design tijdschrift
Koffieservies

Relax

Koffieservies Het primaire doel van de set is om het voeden van relaties aan te moedigen. Het doel is om de eeuwenoude traditie van samen koffie drinken terug te brengen naar de snelle wereld van vandaag. Het samenspel van het industriƫle beton en het delicate porselein zorgt voor een ongewoon contrast en de verschillende texturen accentueren elkaar. Het relatieversterkende doel van de set komt tot uiting in de complementaire vormen van de items. Omdat de kopjes niet op zichzelf kunnen staan, moedigt het koffieservies mensen alleen aan om met elkaar te praten onder het genot van koffie wanneer ze in hun gedeelde dienblad worden geplaatst.

Naam van het project : Relax, Naam van de ontwerper : Rebeka Pakozdi, Naam van de cliƫnt : Pakozdi.

Relax Koffieservies

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.