Design tijdschrift
Design tijdschrift
Kantoorinterieurontwerp

Mundipharma Singapore

Kantoorinterieurontwerp De inrichting van de receptie geeft het kantoor een zeer moderne uitstraling, zoals een nieuwe face-lift, compleet met ronde lichten, volledig glazen panelen, matte stickers, witmarmeren toonbank, gekleurde stoelen en verschillende geometrische vormen om het helemaal af te maken. Het heldere en gedurfde ontwerp is een indicatie van de intentie van de ontwerper om het bedrijfsimago naar voren te brengen, vooral met het versmelten van het bedrijfslogo in de kenmerkende muur. Samen met een nauwgezette lay-out van de verlichting in strategische gebieden, is de ontvangstruimte luidruchtig qua ontwerp en toch stilletjes haar esthetische aantrekkingskracht.

Naam van het project : Mundipharma Singapore, Naam van de ontwerper : Priscilla Lee Pui Kee, Naam van de cliënt : Apcon Pte Ltd.

Mundipharma Singapore Kantoorinterieurontwerp

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.