Design tijdschrift
Design tijdschrift
Boek

Brazilian Cliches

Boek "Braziliaanse clichés" is samengesteld met afbeeldingen uit een oude catalogus van Braziliaanse boekdrukclichés. Maar de reden voor de titel is niet alleen te wijten aan de clichés die worden gebruikt voor de samenstelling van de illustraties. Bij de beurt van elke pagina komen we andere soorten Braziliaanse clichés tegen: historische, zoals de komst van de Portugezen, de catechisatie van inheemse indianen, de economische cycli van koffie en goud ... het omvat zelfs hedendaagse Braziliaanse clichés, vol files, schulden, gesloten flatgebouwen en vervreemding - geportretteerd in een oneerbiedig hedendaags visueel verhaal.

Naam van het project : Brazilian Cliches, Naam van de ontwerper : Gustavo Piqueira, Naam van de cliënt : .

Brazilian Cliches Boek

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.