Design tijdschrift
Design tijdschrift
Boek

Brazilian Cliches

Boek "Braziliaanse clichés" is samengesteld met afbeeldingen uit een oude catalogus van Braziliaanse boekdrukclichés. Maar de reden voor de titel is niet alleen te wijten aan de clichés die worden gebruikt voor de samenstelling van de illustraties. Bij de beurt van elke pagina komen we andere soorten Braziliaanse clichés tegen: historische, zoals de komst van de Portugezen, de catechisatie van inheemse indianen, de economische cycli van koffie en goud ... het omvat zelfs hedendaagse Braziliaanse clichés, vol files, schulden, gesloten flatgebouwen en vervreemding - geportretteerd in een oneerbiedig hedendaags visueel verhaal.

Naam van het project : Brazilian Cliches, Naam van de ontwerper : Gustavo Piqueira, Naam van de cliënt : .

Brazilian Cliches Boek

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerpinterview van de dag

Interviews met wereldberoemde ontwerpers.

Lees de laatste interviews en gesprekken over design, creativiteit en innovatie tussen designjournalist en wereldberoemde ontwerpers, kunstenaars en architecten. Bekijk de nieuwste ontwerpprojecten en bekroonde ontwerpen van beroemde ontwerpers, kunstenaars, architecten en innovators. Ontdek nieuwe inzichten over creativiteit, innovatie, kunst, design en architectuur. Lees meer over ontwerpprocessen van geweldige ontwerpers.