Design tijdschrift
Design tijdschrift
Huisstijl

Jae Murphy

Huisstijl De negatieve ruimte wordt gebruikt omdat het kijkers nieuwsgierig maakt en zodra ze dat Aha-moment ervaren, vinden ze het meteen leuk en onthouden het. Het logo heeft de initialen J, M, de camera en het statief zijn in de negatieve ruimte verwerkt. Omdat Jae Murphy vaak kinderen fotografeert, suggereren de grote trap, gevormd door de naam, en een laag geplaatste camera dat kinderen welkom zijn. Door middel van Corporate Identity design wordt het negatieve ruimte-idee uit het logo verder ontwikkeld. Het voegt een nieuwe dimensie toe aan elk item en zorgt ervoor dat de slogan, An Uncommon View of the Commonplace, waar blijft.

Naam van het project : Jae Murphy, Naam van de ontwerper : Luka Balic, Naam van de cliënt : Jae Murphy Photography.

Jae Murphy Huisstijl

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.