Design tijdschrift
Design tijdschrift
Huisstijl

Jae Murphy

Huisstijl De negatieve ruimte wordt gebruikt omdat het kijkers nieuwsgierig maakt en zodra ze dat Aha-moment ervaren, vinden ze het meteen leuk en onthouden het. Het logo heeft de initialen J, M, de camera en het statief zijn in de negatieve ruimte verwerkt. Omdat Jae Murphy vaak kinderen fotografeert, suggereren de grote trap, gevormd door de naam, en een laag geplaatste camera dat kinderen welkom zijn. Door middel van Corporate Identity design wordt het negatieve ruimte-idee uit het logo verder ontwikkeld. Het voegt een nieuwe dimensie toe aan elk item en zorgt ervoor dat de slogan, An Uncommon View of the Commonplace, waar blijft.

Naam van het project : Jae Murphy, Naam van de ontwerper : Luka Balic, Naam van de cliënt : Jae Murphy Photography.

Jae Murphy Huisstijl

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerpteam van de dag

De beste ontwerpteams ter wereld.

Soms heb je een heel groot team van getalenteerde ontwerpers nodig om echt geweldige ontwerpen te bedenken. Elke dag beschikken we over een onderscheidend bekroond innovatief en creatief ontwerpteam. Verken en ontdek originele en creatieve architectuur, goed ontwerp, mode, grafisch ontwerp en ontwerpstrategieprojecten van ontwerpteams wereldwijd. Laat u inspireren door de originele werken van grootmeesterontwerpers.