Design tijdschrift
Design tijdschrift
Het Is Een Aan De Muur Opgehangen Wc-Pan

SEREL Purity

Het Is Een Aan De Muur Opgehangen Wc-Pan Terwijl de Purity toiletpot de overheersing van zachte overgangen binnendringt, laat het ook een eenvoudige en minimale wind achter in de omgeving. Het beïnvloedt niet alleen de gebruiker met zijn esthetiek, maar ontmoet ook reinheid en onschuld en respecteert de natuur. De algemene benadering in het ontwerp van de stoelhoezenset van eenvoudig te demonteren, toiletmechanisme met vergrendelingsmechanisme is het gebruik van functieknoppen die in het binnenste deel van de hoezen worden geplaatst. Knoppen die door de gebruiker worden aangeraakt, worden op de plaatsen geplaatst die het moeilijkst vies worden, dus dit levert een extra voordeel op met betrekking tot hygiëne.

Naam van het project : SEREL Purity, Naam van de ontwerper : SEREL Seramic Factory, Naam van de cliënt : Matel Hammadde San. ve Tic A.S Serel Sanitary Factory.

SEREL Purity Het Is Een Aan De Muur Opgehangen Wc-Pan

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.