Design tijdschrift
Design tijdschrift
Het Is Een Aan De Muur Opgehangen Wc-Pan

SEREL Purity

Het Is Een Aan De Muur Opgehangen Wc-Pan Terwijl de Purity toiletpot de overheersing van zachte overgangen binnendringt, laat het ook een eenvoudige en minimale wind achter in de omgeving. Het beïnvloedt niet alleen de gebruiker met zijn esthetiek, maar ontmoet ook reinheid en onschuld en respecteert de natuur. De algemene benadering in het ontwerp van de stoelhoezenset van eenvoudig te demonteren, toiletmechanisme met vergrendelingsmechanisme is het gebruik van functieknoppen die in het binnenste deel van de hoezen worden geplaatst. Knoppen die door de gebruiker worden aangeraakt, worden op de plaatsen geplaatst die het moeilijkst vies worden, dus dit levert een extra voordeel op met betrekking tot hygiëne.

Naam van het project : SEREL Purity, Naam van de ontwerper : SEREL Seramic Factory, Naam van de cliënt : Matel Hammadde San. ve Tic A.S Serel Sanitary Factory.

SEREL Purity Het Is Een Aan De Muur Opgehangen Wc-Pan

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerpinterview van de dag

Interviews met wereldberoemde ontwerpers.

Lees de laatste interviews en gesprekken over design, creativiteit en innovatie tussen designjournalist en wereldberoemde ontwerpers, kunstenaars en architecten. Bekijk de nieuwste ontwerpprojecten en bekroonde ontwerpen van beroemde ontwerpers, kunstenaars, architecten en innovators. Ontdek nieuwe inzichten over creativiteit, innovatie, kunst, design en architectuur. Lees meer over ontwerpprocessen van geweldige ontwerpers.