Design tijdschrift
Design tijdschrift
Led Parasol

NI

Led Parasol NI, de innovatieve combinatie van parasol en tuinfakkel, is een gloednieuw ontwerp dat het aanpassingsvermogen van moderne meubels belichaamt. NI Parasol integreert een klassieke parasol met een veelzijdig verlichtingssysteem en zal naar verwachting een voortrekkersrol spelen bij het verbeteren van de kwaliteit van de straatomgeving van 's ochtends tot' s avonds. De gepatenteerde vingergevoelige OTC (one-touch dimmer) stelt mensen in staat om de helderheid van het 3-kanaals verlichtingssysteem gemakkelijk aan te passen. De laagspannings 12V LED-driver levert een energiezuinige voeding voor het systeem met meer dan 2000 stks van 0,1 W LED's, die zeer weinig warmte genereren.

Naam van het project : NI , Naam van de ontwerper : Terry Chow, Naam van de cliënt : FOXCAT.

NI  Led Parasol

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.