Design tijdschrift
Design tijdschrift
Led Parasol

NI

Led Parasol NI, de innovatieve combinatie van parasol en tuinfakkel, is een gloednieuw ontwerp dat het aanpassingsvermogen van moderne meubels belichaamt. NI Parasol integreert een klassieke parasol met een veelzijdig verlichtingssysteem en zal naar verwachting een voortrekkersrol spelen bij het verbeteren van de kwaliteit van de straatomgeving van 's ochtends tot' s avonds. De gepatenteerde vingergevoelige OTC (one-touch dimmer) stelt mensen in staat om de helderheid van het 3-kanaals verlichtingssysteem gemakkelijk aan te passen. De laagspannings 12V LED-driver levert een energiezuinige voeding voor het systeem met meer dan 2000 stks van 0,1 W LED's, die zeer weinig warmte genereren.

Naam van het project : NI , Naam van de ontwerper : Terry Chow, Naam van de cliënt : FOXCAT.

NI  Led Parasol

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerplegende van de dag

Legendarische ontwerpers en hun bekroonde werken.

Design Legends zijn buitengewoon bekende ontwerpers die onze wereld een betere plek maken met hun goede ontwerpen. Ontdek legendarische ontwerpers en hun innovatieve productontwerpen, originele kunstwerken, creatieve architectuur, uitstekende modeontwerpen en ontwerpstrategieën. Geniet en verken originele ontwerpen van bekroonde ontwerpers, kunstenaars, architecten, innovators en merken over de hele wereld. Laat u inspireren door creatieve ontwerpen.