Design tijdschrift
Design tijdschrift
Huisstijl

10 Year Logo

Huisstijl De opdracht was om een logo te creëren dat niet alleen weerspiegelt waar 3M ™ Polarizing Light voor staat, maar het ook op de markt brengt als een premium merk in tafellampen. Gebruikmakend van het idee van overlappende lichtstralen die rustgevend zijn voor de ogen en de antiverblindingservaring reflecteren. De overlappingen zijn zo ontworpen dat ze een viering van vuurwerk weergeven. Het cijfer tien zit tegen de afbeelding en toont de scherpte van de cijfers waar er geen reflectie is vanwege de schittering. De kleuren goud en zilver worden gebruikt om het premium gevoel van de lamp, de kwaliteit en de technologie van het merk zelf te benadrukken.

Naam van het project : 10 Year Logo, Naam van de ontwerper : Lawrens Tan, Naam van de cliënt : 3M Polarizing Light.

10 Year Logo Huisstijl

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.