Design tijdschrift
Design tijdschrift
Huisstijl

10 Year Logo

Huisstijl De opdracht was om een logo te creëren dat niet alleen weerspiegelt waar 3M ™ Polarizing Light voor staat, maar het ook op de markt brengt als een premium merk in tafellampen. Gebruikmakend van het idee van overlappende lichtstralen die rustgevend zijn voor de ogen en de antiverblindingservaring reflecteren. De overlappingen zijn zo ontworpen dat ze een viering van vuurwerk weergeven. Het cijfer tien zit tegen de afbeelding en toont de scherpte van de cijfers waar er geen reflectie is vanwege de schittering. De kleuren goud en zilver worden gebruikt om het premium gevoel van de lamp, de kwaliteit en de technologie van het merk zelf te benadrukken.

Naam van het project : 10 Year Logo, Naam van de ontwerper : Lawrens Tan, Naam van de cliënt : 3M Polarizing Light.

10 Year Logo Huisstijl

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerpteam van de dag

De beste ontwerpteams ter wereld.

Soms heb je een heel groot team van getalenteerde ontwerpers nodig om echt geweldige ontwerpen te bedenken. Elke dag beschikken we over een onderscheidend bekroond innovatief en creatief ontwerpteam. Verken en ontdek originele en creatieve architectuur, goed ontwerp, mode, grafisch ontwerp en ontwerpstrategieprojecten van ontwerpteams wereldwijd. Laat u inspireren door de originele werken van grootmeesterontwerpers.