Design tijdschrift
Design tijdschrift
Stoel

Everyday chair

Stoel De meester Bruno Munari beweerde dat er in de wereld 'meer stoelen zijn dan ezels'. Waarom dan nog een stoel tekenen? Er zijn al veel goede stoelen, sommige slecht, sommige comfortabel, andere iets minder. Dus, terwijl je je een object voorstelt dat zou weglopen van elke stijl die een klein verhaal vertelt en een glimlach oproept, is er gedacht aan een stoel voor elke dag. Het is merkwaardig dat iedereen zonder onderscheid naar geloof of afstamming elke dag met tevredenheid op een witte keramiek stoel gaat zitten ... Het speelse karakter wordt een uitnodiging om te gaan zitten en even de tijd te nemen om te ontspannen.

Naam van het project : Everyday chair, Naam van de ontwerper : Federico Traverso, Naam van de cliënt : MYYOUR.

Everyday chair Stoel

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.