Design tijdschrift
Design tijdschrift
Stoel

Everyday chair

Stoel De meester Bruno Munari beweerde dat er in de wereld 'meer stoelen zijn dan ezels'. Waarom dan nog een stoel tekenen? Er zijn al veel goede stoelen, sommige slecht, sommige comfortabel, andere iets minder. Dus, terwijl je je een object voorstelt dat zou weglopen van elke stijl die een klein verhaal vertelt en een glimlach oproept, is er gedacht aan een stoel voor elke dag. Het is merkwaardig dat iedereen zonder onderscheid naar geloof of afstamming elke dag met tevredenheid op een witte keramiek stoel gaat zitten ... Het speelse karakter wordt een uitnodiging om te gaan zitten en even de tijd te nemen om te ontspannen.

Naam van het project : Everyday chair, Naam van de ontwerper : Federico Traverso, Naam van de cliënt : MYYOUR.

Everyday chair Stoel

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerpteam van de dag

De beste ontwerpteams ter wereld.

Soms heb je een heel groot team van getalenteerde ontwerpers nodig om echt geweldige ontwerpen te bedenken. Elke dag beschikken we over een onderscheidend bekroond innovatief en creatief ontwerpteam. Verken en ontdek originele en creatieve architectuur, goed ontwerp, mode, grafisch ontwerp en ontwerpstrategieprojecten van ontwerpteams wereldwijd. Laat u inspireren door de originele werken van grootmeesterontwerpers.