Design tijdschrift
Design tijdschrift
Vloertegels

REVICOMFORT

Vloertegels REVICOMFORT is een verwijderbare en herbruikbare vloer. Snel en gemakkelijk aan te brengen. Klaar voor gebruik. Ideaal voor verbouwing. In één enkel product combineert het de technische kenmerken van porseleinen tegels voor het hele lichaam, de economische voordelen van tijdbesparende vereenvoudigde plaatsing, mobiliteit en hergebruik in verschillende ruimtes. REVICOMFORT kan in verschillende Revigrés-collecties worden gedaan: verschillende effecten, kleuren en oppervlakken.

Naam van het project : REVICOMFORT, Naam van de ontwerper : Revigres, Naam van de cliënt : Revigres.

REVICOMFORT Vloertegels

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerplegende van de dag

Legendarische ontwerpers en hun bekroonde werken.

Design Legends zijn buitengewoon bekende ontwerpers die onze wereld een betere plek maken met hun goede ontwerpen. Ontdek legendarische ontwerpers en hun innovatieve productontwerpen, originele kunstwerken, creatieve architectuur, uitstekende modeontwerpen en ontwerpstrategieën. Geniet en verken originele ontwerpen van bekroonde ontwerpers, kunstenaars, architecten, innovators en merken over de hele wereld. Laat u inspireren door creatieve ontwerpen.