Design tijdschrift
Design tijdschrift
Vloertegels

REVICOMFORT

Vloertegels REVICOMFORT is een verwijderbare en herbruikbare vloer. Snel en gemakkelijk aan te brengen. Klaar voor gebruik. Ideaal voor verbouwing. In één enkel product combineert het de technische kenmerken van porseleinen tegels voor het hele lichaam, de economische voordelen van tijdbesparende vereenvoudigde plaatsing, mobiliteit en hergebruik in verschillende ruimtes. REVICOMFORT kan in verschillende Revigrés-collecties worden gedaan: verschillende effecten, kleuren en oppervlakken.

Naam van het project : REVICOMFORT, Naam van de ontwerper : Revigres, Naam van de cliënt : Revigres.

REVICOMFORT Vloertegels

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.