Design tijdschrift
Design tijdschrift
Vloertegels

REVICOMFORT

Vloertegels REVICOMFORT is een verwijderbare en herbruikbare vloer. Snel en gemakkelijk aan te brengen. Klaar voor gebruik. Ideaal voor verbouwing. In één enkel product combineert het de technische kenmerken van porseleinen tegels voor het hele lichaam, de economische voordelen van tijdbesparende vereenvoudigde plaatsing, mobiliteit en hergebruik in verschillende ruimtes. REVICOMFORT kan in verschillende Revigrés-collecties worden gedaan: verschillende effecten, kleuren en oppervlakken.

Naam van het project : REVICOMFORT, Naam van de ontwerper : Revigres, Naam van de cliënt : Revigres.

REVICOMFORT Vloertegels

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerpteam van de dag

De beste ontwerpteams ter wereld.

Soms heb je een heel groot team van getalenteerde ontwerpers nodig om echt geweldige ontwerpen te bedenken. Elke dag beschikken we over een onderscheidend bekroond innovatief en creatief ontwerpteam. Verken en ontdek originele en creatieve architectuur, goed ontwerp, mode, grafisch ontwerp en ontwerpstrategieprojecten van ontwerpteams wereldwijd. Laat u inspireren door de originele werken van grootmeesterontwerpers.