Design tijdschrift
Design tijdschrift
Verpakkingsontwerp

Milk Baobab Baby Skin Care

Verpakkingsontwerp Het is geïnspireerd op melk, het belangrijkste ingrediënt. Het unieke containerontwerp van het type melkverpakking weerspiegelt de producteigenschappen en is ontworpen om vertrouwd te raken, zelfs voor de beginnende consument. Daarnaast wordt het materiaal van polyethyleen (PE) en rubber (EVA) en de zachte eigenschappen van pastelkleur gebruikt om te benadrukken dat het een mild product is voor kinderen met een zwakke huid. De ronde vorm is aangebracht op de hoek voor de veiligheid van moeder en baby.

Naam van het project : Milk Baobab Baby Skin Care, Naam van de ontwerper : Hyein Kim, Naam van de cliënt : TAENAM H&H.

Milk Baobab Baby Skin Care Verpakkingsontwerp

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.