Design tijdschrift
Design tijdschrift
Verpakkingsontwerp

Milk Baobab Baby Skin Care

Verpakkingsontwerp Het is geïnspireerd op melk, het belangrijkste ingrediënt. Het unieke containerontwerp van het type melkverpakking weerspiegelt de producteigenschappen en is ontworpen om vertrouwd te raken, zelfs voor de beginnende consument. Daarnaast wordt het materiaal van polyethyleen (PE) en rubber (EVA) en de zachte eigenschappen van pastelkleur gebruikt om te benadrukken dat het een mild product is voor kinderen met een zwakke huid. De ronde vorm is aangebracht op de hoek voor de veiligheid van moeder en baby.

Naam van het project : Milk Baobab Baby Skin Care, Naam van de ontwerper : Hyein Kim, Naam van de cliënt : TAENAM H&H.

Milk Baobab Baby Skin Care Verpakkingsontwerp

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerpteam van de dag

De beste ontwerpteams ter wereld.

Soms heb je een heel groot team van getalenteerde ontwerpers nodig om echt geweldige ontwerpen te bedenken. Elke dag beschikken we over een onderscheidend bekroond innovatief en creatief ontwerpteam. Verken en ontdek originele en creatieve architectuur, goed ontwerp, mode, grafisch ontwerp en ontwerpstrategieprojecten van ontwerpteams wereldwijd. Laat u inspireren door de originele werken van grootmeesterontwerpers.