Design tijdschrift
Design tijdschrift
Restaurant

Jiao Tang

Restaurant Het project is een hotpot-restaurant, gelegen in Chengdu, China. De ontwerpinspiratie komt voort uit de harmonieuze coëxistentie tussen mens en natuur op Neptunus. Het restaurant is georganiseerd met zeven ontwerpthema's om verhalen over Neptunus te illustreren. De concepten film en televisie, kunst, wetenschap en technologie, decoratief origineel ontwerp van meubels, lampen, tafelgerei, enz., Bieden bezoekers een dramatische meeslepende ervaring. Materiaalcombinatie en kleurcontrasten creëren een ruimtelijke sfeer. Mechanische installatiekunst wordt toegepast om de interactie in de ruimte en de ervaring van de consument te verbeteren.

Naam van het project : Jiao Tang, Naam van de ontwerper : Liang Chen, Naam van de cliënt : Shanghai Luyun Business Management Center.

Jiao Tang Restaurant

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerplegende van de dag

Legendarische ontwerpers en hun bekroonde werken.

Design Legends zijn buitengewoon bekende ontwerpers die onze wereld een betere plek maken met hun goede ontwerpen. Ontdek legendarische ontwerpers en hun innovatieve productontwerpen, originele kunstwerken, creatieve architectuur, uitstekende modeontwerpen en ontwerpstrategieën. Geniet en verken originele ontwerpen van bekroonde ontwerpers, kunstenaars, architecten, innovators en merken over de hele wereld. Laat u inspireren door creatieve ontwerpen.