Design tijdschrift
Design tijdschrift
Restaurant

Jiao Tang

Restaurant Het project is een hotpot-restaurant, gelegen in Chengdu, China. De ontwerpinspiratie komt voort uit de harmonieuze coëxistentie tussen mens en natuur op Neptunus. Het restaurant is georganiseerd met zeven ontwerpthema's om verhalen over Neptunus te illustreren. De concepten film en televisie, kunst, wetenschap en technologie, decoratief origineel ontwerp van meubels, lampen, tafelgerei, enz., Bieden bezoekers een dramatische meeslepende ervaring. Materiaalcombinatie en kleurcontrasten creëren een ruimtelijke sfeer. Mechanische installatiekunst wordt toegepast om de interactie in de ruimte en de ervaring van de consument te verbeteren.

Naam van het project : Jiao Tang, Naam van de ontwerper : Liang Chen, Naam van de cliënt : Shanghai Luyun Business Management Center.

Jiao Tang Restaurant

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerpteam van de dag

De beste ontwerpteams ter wereld.

Soms heb je een heel groot team van getalenteerde ontwerpers nodig om echt geweldige ontwerpen te bedenken. Elke dag beschikken we over een onderscheidend bekroond innovatief en creatief ontwerpteam. Verken en ontdek originele en creatieve architectuur, goed ontwerp, mode, grafisch ontwerp en ontwerpstrategieprojecten van ontwerpteams wereldwijd. Laat u inspireren door de originele werken van grootmeesterontwerpers.