Design tijdschrift
Design tijdschrift
Transformatieve Band

T Razr

Transformatieve Band In de nabije toekomst staat de explosieve ontwikkeling van elektrisch vervoer voor de deur. Als fabrikant van auto-onderdelen blijft Maxxis nadenken hoe het een haalbaar slim systeem kan ontwerpen dat kan deelnemen aan deze trend en zelfs kan helpen versnellen. T Razr is een slimme band die is ontwikkeld voor de behoefte. De ingebouwde sensoren detecteren actief verschillende rijomstandigheden en geven actieve signalen om de band te transformeren. De vergrote loopvlakken rekken uit en veranderen het contactoppervlak in reactie op het signaal, waardoor de tractieprestaties worden verbeterd.

Theemaker

Grundig Serenity

Theemaker Serenity is een eigentijdse theemaker die zich richt op een prettige gebruikerservaring. Het project richt zich voornamelijk op esthetische elementen en gebruikerservaring, aangezien het hoofddoel suggereert dat het product verschilt van de bestaande producten. Het dok van de theemaker is kleiner dan het lichaam, waardoor het product over de grond kan kijken dat een unieke identiteit geeft. Licht gebogen lichaam gecombineerd met gesneden oppervlakken ondersteunt ook de unieke identiteit van het product.

Kroonluchter

Lory Duck

Kroonluchter De Lory Duck is ontworpen als een ophangsysteem dat is samengesteld uit modules van messing en epoxyglas, die elk lijken op een eend die moeiteloos door koel water glijdt. De modules bieden ook configureerbaarheid; met een aanraking kunnen ze allemaal in elke richting worden aangepast en op elke hoogte worden opgehangen. De basisvorm van de lamp was relatief snel geboren. Het had echter maanden van onderzoek en ontwikkeling met talloze prototypes nodig om de perfecte balans en de beste look vanuit alle mogelijke hoeken te creƫren.

Dameskledingcollectie

Hybrid Beauty

Dameskledingcollectie Het ontwerp van de Hybrid Beauty-collectie is om de schattigheid te gebruiken als het overlevingsmechanisme. Opgericht schattige kenmerken zijn linten, ruches en bloemen, en ze zijn opnieuw gemaakt door traditionele modevak en couture-technieken. Dit herschept oude couture-technieken tot moderne hybride, die romantisch, donker maar ook eeuwig is. Het hele ontwerpproces van Hybrid Beauty bevordert duurzaamheid om tijdloze ontwerpen te creƫren.

Lichtportaal Toekomstige Spoorstad

Light Portal

Lichtportaal Toekomstige Spoorstad Light Portal is het masterplan van Yibin Highspeed Rail City. Een hervorming van de levensstijl wordt het hele jaar door aanbevolen aan alle leeftijden. Naast het Yibin hogesnelheidstreinstation dat sinds juni 2019 actief is, bestaat Yibin Greenland Center uit 160 meter hoge Twin Towers voor gemengd gebruik die architectuur en natuur integreren met de 1 km lange landschapsboulevard. Yibin heeft een geschiedenis van meer dan 4000 jaar en vergaarde wijsheid en cultuur, net zoals het sediment in de rivier de ontwikkeling van Yibin markeerde. De Twin Towers dienen als een lichtportaal om bezoekers te begeleiden, maar ook als een herkenningspunt voor bewoners om te verzamelen.

Tandheelkundige Kliniek

Clinique ii

Tandheelkundige Kliniek Clinique II is een particuliere orthodontische kliniek voor een opinieleider en uitblinker die de meest geavanceerde technieken en materialen in zijn discipline toepast en onderzoekt. De architecten hadden een implantaatconcept voor ogen dat gebaseerd was op typisch orthodontisch gebruik van zeer nauwkeurige medische apparaten als ontwerpprincipe in de hele ruimte. Binnenmuuroppervlakken en meubels gaan naadloos over in een witte schaal met een scheutje geel corian waarin de allernieuwste medische technologie is geĆÆmplanteerd.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.