Design tijdschrift
Design tijdschrift
Robot Voor Huisdierenverzorging

Puro

Robot Voor Huisdierenverzorging Het doel van de ontwerper was het oplossen van problemen bij het grootbrengen van honden in een eenpersoonshuishoudens. Angststoornissen en fysiologische problemen van honden worden veroorzaakt door langdurige afwezigheid van verzorgers. Door hun kleine leefruimte deelden verzorgers de leefomgeving met gezelschapsdieren, waardoor sanitaire problemen ontstonden. GeĆÆnspireerd door de pijnpunten bedacht de ontwerper een zorgrobot die 1. speelt en interactie heeft met gezelschapsdieren door lekkernijen te gooien, 2. stof en kruimels opruimt na binnenactiviteiten, en 3. geuren en haren opneemt wanneer gezelschapsdieren nemen rust uit.

Chaise Lounge Concept

Dhyan

Chaise Lounge Concept Het Dyhan lounge concept combineert modern design met traditionele oosterse ideeƫn en principes van innerlijke rust door verbinding te maken met de natuur. Door gebruik te maken van de Lingam als vorminspiratie en de Bodhiboom en Japanse tuinen als basis voor de modules van het concept, transformeert Dhyan (Sanskriet: mediteren) de oosterse filosofieƫn in verschillende configuraties, waardoor de gebruiker zijn / haar pad naar zen / ontspanning kan kiezen. De water-vijver-modus omringt de gebruiker met een waterval en vijver, terwijl de tuin-modus de gebruiker omringt met groen. De standaardmodus bevat opslagruimtes onder een platform dat als plank fungeert.

Wooneenheden

The Square

Wooneenheden Het ontwerpidee was om architecturale relaties te bestuderen tussen verschillende vormen die samen worden samengesteld om als bewegende eenheden te creƫren. Het project bestaat uit 6 eenheden, elk zijn 2 zeecontainers die over elkaar zijn bevestigd en een L-vorm massa vormen. Deze L-vormige eenheden worden in overlappende posities gefixeerd en creƫren vides en solide om het gevoel van beweging te geven en om voldoende daglicht en een goede ventilatie te bieden milieu. Het belangrijkste ontwerpdoel was om een klein huis te creƫren voor degenen die de nacht doorbrengen op straat zonder huis of onderdak.

Podcast

News app

Podcast News is een interviewtoepassing voor audio-informatie. Het is geĆÆnspireerd op het platte ontwerp van de iOS-appel met illustraties om de informatieblokken te illustreren. Visueel heeft de achtergrond een elektrisch blauwe kleur als missie om de blokken te laten opvallen. Er zijn maar weinig grafische elementen, het doel, om de applicatie gebruiksvriendelijk te maken zonder de gebruiker af te leiden of te verliezen.

Toegangscontrole Voor 3D-Gezichtsherkenning

Ezalor

Toegangscontrole Voor 3D-Gezichtsherkenning Maak kennis met het meervoudige sensor- en cameratoegangscontrolesysteem, Ezalor. Algoritmen en lokaal computergebruik zijn ontworpen met het oog op privacy. De anti-spoofing-technologie op financieel niveau voorkomt de nepmaskers. Zachte reflecterende verlichting zorgt voor comfort. Gebruikers hebben in een oogwenk gemakkelijk toegang tot de plek waar ze van houden. De authenticatie zonder aanraking zorgt voor hygiƫne.

Chinees Restaurant

Ben Ran

Chinees Restaurant Ben Ran is een artistiek harmonieus Chinees restaurant, dat is gevestigd in een luxe hotel, Vangohh Eminent, Maleisiƫ. De ontwerper past de introverte en beknoptheid van oosterse stijltechnieken toe om een echte smaak, cultuur en ziel van het restaurant te creƫren. Het is een symbool van mentale helderheid, verlaat de welvarende en bereik de natuurlijke en eenvoudige terugkeer naar de oorspronkelijke geest. Het interieur is natuurlijk en ongekunsteld. Door gebruik te maken van het oeroude concept ook synchroniciteit met de restaurantnaam Ben Ran, wat origineel en natuur betekent. Het restaurant ongeveer 4088 vierkante meter.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.