Design tijdschrift
Design tijdschrift
Het Tekenen Van Sjablonen

insectOrama

Het Tekenen Van Sjablonen InsectOrama is een set van 6 tekensjablonen met 48 vormen. Kinderen (en volwassenen) kunnen ze gebruiken om denkbeeldige wezens te tekenen. In tegenstelling tot de meeste tekensjablonen bevat insectOrama geen complete vormen maar alleen onderdelen: koppen, lichamen, potenā€¦ Natuurlijk insectenonderdelen maar ook stukjes van andere dieren en mensen. Met een potlood kan men een eindeloze reeks schepsels op papier tekenen en vervolgens kleuren.

Naam van het project : insectOrama, Naam van de ontwerper : Stefan De Pauw, Naam van de cliƫnt : .

insectOrama Het Tekenen Van Sjablonen

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerplegende van de dag

Legendarische ontwerpers en hun bekroonde werken.

Design Legends zijn buitengewoon bekende ontwerpers die onze wereld een betere plek maken met hun goede ontwerpen. Ontdek legendarische ontwerpers en hun innovatieve productontwerpen, originele kunstwerken, creatieve architectuur, uitstekende modeontwerpen en ontwerpstrategieƫn. Geniet en verken originele ontwerpen van bekroonde ontwerpers, kunstenaars, architecten, innovators en merken over de hele wereld. Laat u inspireren door creatieve ontwerpen.