Design tijdschrift
Design tijdschrift
Het Tekenen Van Sjablonen

insectOrama

Het Tekenen Van Sjablonen InsectOrama is een set van 6 tekensjablonen met 48 vormen. Kinderen (en volwassenen) kunnen ze gebruiken om denkbeeldige wezens te tekenen. In tegenstelling tot de meeste tekensjablonen bevat insectOrama geen complete vormen maar alleen onderdelen: koppen, lichamen, poten… Natuurlijk insectenonderdelen maar ook stukjes van andere dieren en mensen. Met een potlood kan men een eindeloze reeks schepsels op papier tekenen en vervolgens kleuren.

Naam van het project : insectOrama, Naam van de ontwerper : Stefan De Pauw, Naam van de cliënt : .

insectOrama Het Tekenen Van Sjablonen

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerpteam van de dag

De beste ontwerpteams ter wereld.

Soms heb je een heel groot team van getalenteerde ontwerpers nodig om echt geweldige ontwerpen te bedenken. Elke dag beschikken we over een onderscheidend bekroond innovatief en creatief ontwerpteam. Verken en ontdek originele en creatieve architectuur, goed ontwerp, mode, grafisch ontwerp en ontwerpstrategieprojecten van ontwerpteams wereldwijd. Laat u inspireren door de originele werken van grootmeesterontwerpers.