Design tijdschrift
Design tijdschrift
Het Tekenen Van Sjablonen

insectOrama

Het Tekenen Van Sjablonen InsectOrama is een set van 6 tekensjablonen met 48 vormen. Kinderen (en volwassenen) kunnen ze gebruiken om denkbeeldige wezens te tekenen. In tegenstelling tot de meeste tekensjablonen bevat insectOrama geen complete vormen maar alleen onderdelen: koppen, lichamen, poten… Natuurlijk insectenonderdelen maar ook stukjes van andere dieren en mensen. Met een potlood kan men een eindeloze reeks schepsels op papier tekenen en vervolgens kleuren.

Naam van het project : insectOrama, Naam van de ontwerper : Stefan De Pauw, Naam van de cliënt : .

insectOrama Het Tekenen Van Sjablonen

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.