Design tijdschrift
Design tijdschrift
Het Tekenen Van Sjablonen

insectOrama

Het Tekenen Van Sjablonen InsectOrama is een set van 6 tekensjablonen met 48 vormen. Kinderen (en volwassenen) kunnen ze gebruiken om denkbeeldige wezens te tekenen. In tegenstelling tot de meeste tekensjablonen bevat insectOrama geen complete vormen maar alleen onderdelen: koppen, lichamen, poten… Natuurlijk insectenonderdelen maar ook stukjes van andere dieren en mensen. Met een potlood kan men een eindeloze reeks schepsels op papier tekenen en vervolgens kleuren.

Naam van het project : insectOrama, Naam van de ontwerper : Stefan De Pauw, Naam van de cliënt : .

insectOrama Het Tekenen Van Sjablonen

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerpinterview van de dag

Interviews met wereldberoemde ontwerpers.

Lees de laatste interviews en gesprekken over design, creativiteit en innovatie tussen designjournalist en wereldberoemde ontwerpers, kunstenaars en architecten. Bekijk de nieuwste ontwerpprojecten en bekroonde ontwerpen van beroemde ontwerpers, kunstenaars, architecten en innovators. Ontdek nieuwe inzichten over creativiteit, innovatie, kunst, design en architectuur. Lees meer over ontwerpprocessen van geweldige ontwerpers.