Design tijdschrift
Design tijdschrift
Hoofdtooi

Gaia

Hoofdtooi Gaia is een majestueus ontwerpwonder voor de machtige godin van de moderne samenleving. Weelde en provocerend waren de belangrijkste elementen die samen worden gesynthetiseerd om een uitzonderlijke aanwezigheid te vormen. De overgang van de 'hoornvleugels' naar de 'omega'-ketting geeft dit stuk een dynamisch silhouet buiten de grenzen van sieradenontwerp.

Naam van het project : Gaia, Naam van de ontwerper : Herman Francisco Delos Santos, Naam van de cliƫnt : HERMAN FRANCISCO.

Gaia Hoofdtooi

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.