Design tijdschrift
Design tijdschrift
Hoofdtooi

Gaia

Hoofdtooi Gaia is een majestueus ontwerpwonder voor de machtige godin van de moderne samenleving. Weelde en provocerend waren de belangrijkste elementen die samen worden gesynthetiseerd om een uitzonderlijke aanwezigheid te vormen. De overgang van de 'hoornvleugels' naar de 'omega'-ketting geeft dit stuk een dynamisch silhouet buiten de grenzen van sieradenontwerp.

Naam van het project : Gaia, Naam van de ontwerper : Herman Francisco Delos Santos, Naam van de cli├źnt : HERMAN FRANCISCO.

Gaia Hoofdtooi

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerplegende van de dag

Legendarische ontwerpers en hun bekroonde werken.

Design Legends zijn buitengewoon bekende ontwerpers die onze wereld een betere plek maken met hun goede ontwerpen. Ontdek legendarische ontwerpers en hun innovatieve productontwerpen, originele kunstwerken, creatieve architectuur, uitstekende modeontwerpen en ontwerpstrategie├źn. Geniet en verken originele ontwerpen van bekroonde ontwerpers, kunstenaars, architecten, innovators en merken over de hele wereld. Laat u inspireren door creatieve ontwerpen.