Design tijdschrift
Design tijdschrift
Hoofdtooi

Gaia

Hoofdtooi Gaia is een majestueus ontwerpwonder voor de machtige godin van de moderne samenleving. Weelde en provocerend waren de belangrijkste elementen die samen worden gesynthetiseerd om een uitzonderlijke aanwezigheid te vormen. De overgang van de 'hoornvleugels' naar de 'omega'-ketting geeft dit stuk een dynamisch silhouet buiten de grenzen van sieradenontwerp.

Naam van het project : Gaia, Naam van de ontwerper : Herman Francisco Delos Santos, Naam van de cliënt : HERMAN FRANCISCO.

Gaia Hoofdtooi

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerpinterview van de dag

Interviews met wereldberoemde ontwerpers.

Lees de laatste interviews en gesprekken over design, creativiteit en innovatie tussen designjournalist en wereldberoemde ontwerpers, kunstenaars en architecten. Bekijk de nieuwste ontwerpprojecten en bekroonde ontwerpen van beroemde ontwerpers, kunstenaars, architecten en innovators. Ontdek nieuwe inzichten over creativiteit, innovatie, kunst, design en architectuur. Lees meer over ontwerpprocessen van geweldige ontwerpers.